Köpmanberget - Hudiksvall ☀


Mys-söndag i min kära rosa!

💓 💗 💓


Lördag

Haft en trevlig kväll med några av brudsen. Vi har varit och kikat på Hudikgympans uppvisning, riktigt roligt att kolla på alla stora "barn" som små å se hur duktiga de är och hur mycket de verkligen brinner för det dom gör! Efter det åkte vi hem till Viktoria där det blev mycket prat och skratt. Kände för en tidig hemfärd ikväll så nu ligger jag i sägen och gottar mig med lite godis framför en spännande film på tv'n som nyss har börjat. Känns tråkigt att man inte gick ut ikväll då det verkar vara så himla många som festar men men det kommer nog fler sånna tillfällen, och man slipper ju vakna imorgon och vara bakis iallafall! ;-)




Kenza - veckrorevyn 😊


Nytt i garderoben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dagens lunch

Efter ett hårt träningspass på morgonkvisten begav jag och Carro oss ned på Kaffebaren för en smaskig lunch och en god paj till efterrätt!

 

 

 


Godnatt!

Har precis njutit av en god kopp med te i sägen framför tv'n så nu är det dags att sova för att ladda batterierna inför morgondagen. Som jag känner på mig kommer bli rätt så händelserik! Inte dumt inte! ;-)

Sweet dreams ❤


Snart så

Tar jag helg, vilket känns underbart, långhelg dessutom! Det firar jag med att använda min nya favorit i garderoben ;D


Härliga onsdag

Klev upp tidigt imorse för att jag skulle skjutsa syrrorna trots det så blev det ändå stress och jag hann inte med att äta frukost i lugn och ro. Precis när jag har satt mig i bilen för att åka till skolan så får jag reda på att första lektionen var inställd. Jahapp, då kunde jag ha fått äta frukost i lugn och ro. Aja, det blev tid till att plugga istället då. Sen efter ett tag får jag reda på att den andra lektionen som jag skulle ha, även den var inställd. Skönt kände jag då! Men det jobbiga var att jag har min j***** italienska på eftermiddagen, funderade länge på om jag skulle skippa den vilket kändes dumt. Å tur var väl det för då fick jag reda på att vi inte har några lektioner på 2 veckor, det gjorde då min dag kan jag lugnt säga! Förresten, äntligen är vi igång med träningen igen, efter 2 veckors uppehåll, känns så bra och är så sjukt taggad!

Ibland kan det då kännas bra att vara lite busig, vara lite ego och bara bry sig om sig själv. När det tillfället är där ska man ta för sig om man känner för det, så länge man mår bra utav det.

Lev ditt liv, ingen annan kommer att göra det åt dig.


Tisdagsmys!

Med götta framför desperate housewives :-D


New ones


Dags för en pw

I mina lurar från Urbanears med härlig musik som sprudlar!


Kvällens


Fredag

Haft en super bra fredag! Började skoldagen 12.00 och slutade 13.00. Sedan åkte jag ner på stan, tog en mysfika med Rebecca och kikade runt i affärer, hann även med en snabbvisit hos tandläkaren. Och nu på kvällskvisten blev det skjutsa lite folk, bara allmänt lugnt å trevligt har vi haft det! ;-D

Nej det är en dag imorgon också, god natt! ❤

 

 

 

 

 


Dagens


Lill-Lördag

Denna onsdag har varit härlig! Har hunnit med så himla mycket och det känns så himla skönt. Även att det är endast 2 månader kvar i skolan, det gör att jag finner tagget ännu mer till plugget!!! ;-D

Just nu kikar jag på TV och smaskar på, kanske, världens godaste lakritsglass å inväntar ett bra program som ska börja.




Måndag..

Kan ju erkänna att måndagar kan faktiskt vara rätt okej ändå! Haft en bra dag och en mycket trevlig kväll i trevligt sällskap, vore onödigt att klaga på de! Nåja, dags att sova finna sömnen för att vara laddad inför svenska prov imorgon.

Tjingtjong långkalsong!





Ps. Gjorde vår fint i sängen när jag städade i förra veckan, så blev resultatet (bilden)


Paketöppning! 😃


Från helgen


Söndag

Från fredag till lördag blev det en hotellnatt med familjen, mycket mysigt! Vi åkte på fredagsmorgonen för att vi skulle hinna med shopping (lägger ut bilder på det senare), måste säga att vi hann då med fruktansvärt mycket på kort tid. Sjukt nöjd att det fick "avsluta" mitt lov, sista lovet i hela mitt liv till och med! Sjukt!
Igår innan vi åkte hem så blev det dop i Vallentuna Kyrka, min kusins första barn skulle döpas, allt var verkligen jätte fint! 😊

Även att idag, denna söndag, fyller min älskade lillasyster 5 ÅR! Grattis till min lilla älskling :-D ❤

 

 

 


Äventyr

Taggar inför imorgon, dags att släcka de två blå. God natt!






Torsdag 12 April 2012

Tråkigt nog redan torsdag och snart slut på ledigheten. Men kommer få ett bra avslut på det tillsammans med släkt och vänner iallafall 😊

Efter en uppfriskande promenad i den varma vårsolen ska jag nu smaska i mig några goda gubbar!

Ha en fin dag






https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3309615/images/2012/pic_198063459.jpg" class="image">


Livet är inget annat än vad människan gör det till!



Go-gubbe


Måndag.

Ny vecka åter igen! Känns då iallafall underbart att jag är ledig och kan göra precis vad jag själv känner för att göra. Imorse när jag vaknade så började jag med att äta frukost å bara njuta av ledigheten sedan blev det plugg, när det var klart, så har jag bara degat. Njuuter verkligen hur mycket som helst!! 😄 Måste ju nämna att Påsken har varit nice den, blickar nu framåt och det ska bli skönt att ha några vita helger framöver! Btw, har försökt att lägga ut bilder från långfredagens bravader, dock så har det inte fungerat å har absolut ingen aning om varför. Ska fortsätta att försöka få ut dem, så förhoppningsvis kommer de nog så småningom ;-)




God morgon

Hunnit gått en promenad i vårsolen, nu sitter jag framför tv'n och har precis ätit frukost. Så snart är det dags för att göra sig i ordning för dagens bravader! :-)




Glad Påsk!


Syskonkärlek ❤


All in

Precis vad jag och Carro körde på träningen. Ligger nu i sängen, helt slut! Hoppas verkligen att jag har träningsverk imorgon när jag vaknar annars blir jag faktiskt lite less. 😄

God natt




Före träning


Tisdag

Snart är veckan redan gjort, 2 dagar till sedan är det dags för påsklov, dumt att klaga nu! Har precis varit och förnyat mina naglar, så nu är de fräscha igen, redo för påskens festligheter. Nu ska jag försöka få lite plugg gjort och käka någonting för sedan är det dags för träning med Carro-Barro :-)




Helgens nyheter


Smaskens


RSS 2.0