Tar det lugnt innan läggdags

Allting är klart inför imorgon, matlådan är fylld och kläderna är framtagen. Skönt att slippa stressa med någonting sånt imorgon :-) Det är så sjukt skönt nu när man jobbar att när helgen kommer så är man verkligen ledig, inget prov/förhör/läxa som man behöver oroa sig för! Underbar känsla det där, frågan är hur länge den kommer att vara bara? Hehe... Pyjamasen har nu åkt på och det är riktigt mysigt. Taggar inför en ny jobbvecka fylld med nya händelser!




Söndagens -


Äppelpaj!


Söndag

Hur kan helgen gå så himlans fort? Aaah, segt, varför kan man inte få en till ledig dag bara? Trots att helgen varit alldeles för kort så har den varit väldigt mysig! :-) ❤


Snart helg!

Bara imorgon kvar, sen är det banne mig helg, så jag längtar! Trött som en mört är jag, därför ligger jag till sängs redan nu och ska ta å sova. Inte blir det någon sovmorgon imorgon inte! ;-)

Godnatt,
puss


Dagens inköp!


Mys- och xfactor!



Jobb!

Fullt ös med jobb just nu och jag gillare! Igår jobbade jag över, blev många timmar, trött blev jag, men kommer att kännas så himla värt det när slantarna kommer! ;-) Annars då, allting rullar på, livet är finfint! Har precis laddat maskinen med en tvätt och duschat så nu har jag parkerat rumpan i soffan för att kolla på mitt favvoprogram.

Vi hörs,



Mysoutfit!

Hänger i mina senaste favoriter i garderoben, fynd dessutom, prima! :-)


Godkväll!

Vilken dag! Trot eller ej så gick det faktiskt bra att komma upp imorse, säkert för att jag somnade så tidigt, men iallafall så gick det bra hela dagen. Dock så börja tröttheten komma efter lunch, typiskt! Hehe. Men ska inte klaga, så himlans skönt att slippa gå hemma och dra. Imorgon blir det också jobb likaså fredag, kommer vara lagomt trött och nöjd tjej i helgen, sweet! :-)
Har precis parkerat röven i soffan efter en välbehövlig dusch så nu blir det till att kika på tv tills läggdags!

Puss&Kram



Natti natti

Ligger redan i sängen och klockan är inte ens tio, kommer verkligen inte ihåg sist då jag la mig såhär tidigt. Shit vad skönt! Hoppas nu bara att jag kan somna snart också genom att jag ska upp halv fem (!!!) så behöver jag all sömn jag kan åstadkomma, 6 ska jag vara pigg och fräsch på jobbet! Spännande, äntligen slipper jag ligga hemma och häcka :-D
Wish me luck!
Puss


Tisdag

God eftermiddag bloggen!
Det är så knepigt att dagarna bara rusar iväg trots att man kliver upp med tuppen. Tråkigt höstväder idag igen, men inte deppar jag för de e! Jag är mycket piggare i förkylningen och äntligen, jag säger äntligen, så ska jag JOBBA imorgon! Underbart! Så tummen upp för denna dag :-D ❤


Ps. På bilden ser ni solrosor från vår trädgård, så otroligt fina!


Mig hjärta er!

Jag måste bara säga att jag är så glad att jag har världens bästa vänner, ni vet vilka ni är, puss på er! ❤


-

Det krävs omsorg för att en vacker blomma inte ska vissna...




Fredag.

Lägger mig nöjd och belåten efter en mysig kväll hos Viktoria. Hon är nämligen hemma över helgen och hälsar på så då blev man bjuden dit på gofika! Vi tog också en titt på stor grisarna deras, där var det verkligen nöff nöff kan jag tala om, he he :-)

Nattinatti,



Dagens outfit!



-



Godmorgon världen!

Startade morgonen med en härlig promenad ute i höstsolen! Så nu ska jag unna mig frukost framför tv'n innan jag ska sätta igång med tvättbestyret :-)

Ha en fin dag,




Pappa lyckas då han! :-D



Söndag 9 september 2012

Ingenting slår nybakat tunnbröd med en kopp te just nu! Vilken mys-söndag :-)


Party party!



Fredag 8 september 2012

Kan inte annat än känna mig så jädrans lycklig idag! Jag har lagt gammalt groll bakom mig, det är glömt, det ligger i det förflutna. Jag känner mig starkare och tryggare i mig själv som person nu än vad jag någonsin varit. Man behöver lite motgångar/nedgångar här i livet, det är då man har chansen att växa och lära sig av sina misstag. För hur vore det om allt alltid såg ljust ut, då skulle man ju inte ha någonting att varken se fram emot eller lära sig av. Eller hur?

Det som står på dagens schema är att flänga runt mer bilen på olika affärer. Det är en skön sysselsättning, man har någonting att göra samtidigt som man kan kolla på folk och framför allt att handla, det bästa jag vet. Det ska helst vara kläder då förstås, men funkar bra med annat också då jag vet att jag gör en god gärning för mamma och pappa genom att de jobbar så pass mycket. Och jag är ju arbetslös just nu så jag har ju knappast något bättre för mig på dagarna. :-)

Vi hörs senare,
<3


Sjukling!

Imorse när jag vaknade så kände jag mig rätt pigg men ack så fel jag kände. Efter frukosten kikade jag på tv en stund tills jag somnade och vaknade tre timmar senare, kollade på tv och somnade åter igen, så har jag hållit på exakt hela dagen. Hängt i pyjamasen, och soffan å täcket har varit mina bästa vänner idag. Usch, imorgon hoppas jag att det blir ändring på detta...
Finns så mycket som jag vill göra men inte kan göra förens jag blir frisk, kanske kan bli nå spännande som jag har i tankarna iallafall! Eftersom livet har blivit så förändrat, bara det senaste året, pga olika anledningar så känner jag faktiskt att det är dags att bredda vingarna, pröva på nya saker som JAG känner att JAG vill göra!

Vi hörs imorgon,
Godnatt ❤


Måndag

Just precis käkat en super duper god frulle, vilken härlig start på dagen! :-D

Ha en fin dag, vi kanske hörs lite senare.
Puss


RSS 2.0