Godnatt






Söndags mys

Sitter just nu på Wayne's och tar en mysig fika med Carro. Bra slut på denna härliga helg!




Gårdagen

Hade verkligen en super härlig kväll igår! Det blev både lite socialt drickande på Manis och mys, kvällen hade alltså inte kunnat blivit bättre! :D

❤ ❤ ❤


Irriterande

Sedan igår någon gång så har jag försökt att lagt in en bildbomb, det fungerar fortfarande inte å det gör mig så sjukt irriterad. Aja, fredag och helg iallafall, det gör mig på bra humör. Ikväll blir det myskväll, kanske blir någon cider som slinker ner, vem vet? 😉



Det var ett tag sedan

Halloj!

Igår hjälptes jag och mina systrar åt till att laga pizza, resultatet blev super smaskigt kan jag då tala om. Tänkte att det behövde talas om, mästerkockar som vi är ;)

Dagen idag har varit härlig och mysig. Gått i skolan, varit hemma å pluggat och mot kvällningen blev det en promenix som numera är väldigt vanligt förekommande, varje dag skulle jag vilja påstå. Känns bra att man har verkligen tagit tag i sig själv, bara gett sig fan på att det ska göras. Å man mår ju så himla mycket bättre och känner sig till freds med sig själv! Nog om detta. Just nu ligger jag i min underbara säng med mitt härliga rosa påslakan, ska plugga och käka lite gott innan det är dags att stänga ögonen. Känns mycket bra att jag är i säng liiite tidigare än vad jag brukar vara. Stort plus är också att jag har sovmorgon imorgon så förhoppningsvis är det en pigg Linnea som kliver upp imorgon. *drömma kan man alltid* ha ha.

Godnatt! ❤

 

 

 

 


Godnatt

Skön fredag, behövligt med ledighet. Har promenerat i det vackra vädret, lunchat med mammsen, fyndat mascara på Maxi och städat. Å på kvällens schema var det myspys som gällde! Finns det nå bättre än att ha helg å vara ledig? Inte mycket iallafall ;)

Dags att sova, det är ju en dag imorgon också.. Natti natti ❤


Torsdag

Shit, vad veckorna går fort! Redan torsdag å som grädde på moset så har jag gjort helg, ledig imöra. Vad mer kan jag säga? Det känns ju dumt att klaga nu!

❤ ❤ ❤

På bilden nedan Alla hjärtansdag-fika från i tisdags.


Alla Hjärtans Dag

Har man ett förhållande, en partner, så brukar denna dag kännas lite extra mysig. Mitt liv ser helt totalt annorlunda ut jämfört med vad det gjorde förra året vid den här tiden. Men så är ju livet, ingenting att göra åt. Min dag har varit bra ändå! :) Jag älskar de dagar då jag precis har gjort naglar, idag kände jag för att vara lite mera vågad än vanligt.

Ha en fortsatt trevlig kärleksdag



Familjen och vännerna ska värderas extra mycket en dag som denna.




Bakstuga

Haft en underbart skön måndag måste jag då säga! Har tagit det lugnt och pysslat å donat med att baka och städa här hemma. Det blev kladdkakemuffins och kexchokladpaj, jag har hunnit testa muffinsarna och de blev då super goda.

Puss ❤

 

 

 

 

 

 


-

You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.




Torsdag

Äntligen, näst sista skoldagen för veckan är avklarad sen är det fredag och helg imorgon. Dessutom blir det lång helg, är ledig på måndag, så det känns ju dumt att klaga just nu!

Idag lunchade jag och Alvina, min käre klassmate, på Amandas - vi käkade en MYCKET flötig pizza men ack så gott det var. Jag tänker mig att: den "försvann" nu ikväll då jag å Carro tog en promenix i vinter kylan, he he ;)

Nu har jag krupit ner under täcket för att mysa innan sovdax, smaska på vindruvor och fortsätta att läsa i min spännande bok. (på bilden - ängeln och brickan investerades igår)




 

 


God natt!

Trött som en mört - det är precis vad jag är just nu men tänkte att jag ska i alla fall få ihop ett litet inlägg innan jag slocknar.

Idag har jag haft en skön dag. Hade en lektion imorse på en timme sen åkte jag hem till Havvis och pappa å åt lunch med dem. En stund senare åkte jag tillbaka till skolan för ha ännu en lektion på en timme. Efter skolan så åkte jag och handlade åt pappa, då jag handlade så kom jag på att jag var sugen på att köpa lite nytt till mitt rum. Så jag började studsa in och ut ur affärer som någon jäkla jojo men fina grejer hittade jag då allt så det var mer än värt all energi! Det kommer bilder senare på det som jag köpte ;)

Dax att sova, natti natti 💗


Ledig dag

dag har jag haft en skön å ledig dag! Började dagen med att äta en go-frukost som sedan fortsatte med plugg och vila. Har även hunnit med två stycken promenader, så skulle gissa på att jag kanske har gått knappt en halv mil totalt! :-)

Nu har jag precis njutit av en god kvällsfika framför en svensk thriller som går på TV, jag ska fortsätta kolla på den en stund till innan jag ska låta John Blund besöka mig.

Go kväll ❤

 

 


Ny vecka

Måndag igen, hoppas att den här veckan går lika fort som andra veckor. Längtar tills helgen då man inte har speciellt mycket måsten! Idag har jag endast haft två lektioner, vilket är mycket skönt dock måste jag göra några arbeten som ska lämnas in den här veckan. Bäst att jag sätter igång så jag blir klar någon gång ;)

Hejhopp!
bilden är tagen för två sommrar sedan

Slut på helgen

Då har helgen lett mot sitt slut återigen.. Men egentligen så jag ska ju inte klaga för det betyder ju ett steg närmare mot studenten och friheten ;)

Igår blev det en sväng på stan med mamma å Havannah - först lite snabb shopping, lite bas grejer och även andra fina saker fick följa med hem, sedan åt vi en sen lunch på Medelhavskällaren. Kvällen spenderades med att skjutsa folk och kika på en fest där Carro och Matilda var.

Har haft en lugn och skön helg med andra ord, vilket var mycket behövligt!

 

 

 

 


Mys morgon

Mys, just precis vad det är. Har precis njutit av en god frukost med min familj. Så nu sitter jag framför TV'n med en stor kopp te i handen. Hoppas att ni får en underbar lördag ❤

 

 


Fredag

Hej!
Jag fick en tanke igår om att det skulle vara roligt att skaffa mig en blogg och nu är det gjort. Ska bli skönt att kunna skriva av sig ibland, om jag nu kommer att vara duktig på att uppdatera, det återstår ju och se. He he.
Å inte nog med det, så är det ju helg vilket inte är helt fel! :-)
Tjingiliiing ♥

RSS 2.0