Feb. 28, 2013

Hej på er. Idag har det varit en super dag, från det att jag vaknade imorse till sena eftermiddag har jag bara varit. Senare fick jag nå ryck och började städa då det såg alldeles fördärvligt ut på mitt rum! Innan middagen blev det en promenad med Johannii, lika trevligt och mysigt som vanligt! ❤ ikväll har jag varit otroligt social, pratat i telefon i timmar med underbara människor.
Har även gjort ett försök att rensa ur min garderob vilket inte gått speciellt bra, jag tänker alltid när jag hittar ett plagg; "ja men den här kan jag göra mig av med. Fast näe jag kommer nog använda den någon gång" det slutade med att det blev en endaste tjocktröja som fick åka bort... Nä fy, måste bara ta och göra ett försök till imorgon! Det finns ju så mycket som jag inte använder och nu börjar de verkligen bli tjockt med kläder alltså. Så det får bli på morgondagens "to do".

Nightinight.


Senaste nytt


Nedräkning!


Kaloribomb!


Sunday

Återigen söndag. Veckans städning av rummet avklarade jag igår. Så typisk göra såsom tvättning och promenad med mammsen blev på dagens "to do list". ❤

Idag har även min och Matildas rutt till och från Arlanda bokats. Så himla skönt, nu är allt fixat liksom! 87 dagar kvar ☀ längtas ihjäääääl


Lördagens outfit!

Började min morgon med att sova ut genom att jag la mig så pass tidigt igår så vaknade jag utvilad och pigg! Käkade frukost i lugn och ro sen kom Johanna och hämtade mig för att bege oss till Friskis o köra ett spinning-pass, jävlar anamma vilket roligt pass det var och en super bra ledare, kul! Underbart när man blir taggad och finner en massa motivation av ledarn som får en att vilja köra skiten ur sig :D
Efteråt blev de hem för att duscha å käka lunch sen kom Matilda och hämtade mig för att dra ner på stan en sväng och kika då vi hade rabatt på olika affärer, så kom självklart hem och va en par hundralappar fattigare.. Attans! Men nu ska jag då fan försöka ha köpstopp ett tag framöver, haha.


Torsdagskväll!

Sitter just nu framför tv'n och käkar en macka med keso och grönsakskrydda innan det är dags för att hoppa i säng. Känner redan nu hur träningsvärken kommer smygandes efter kvällens spinnig-pass, skööönt! Jahapp då vare redan helg och fredag imorgon men först, innan jag gör helg, väntar ett jobbpass mellan 7 och 16, perfekt arbetstid!

Godnatt på er ❤


Äntligen!

Har alla mina paket (förutom ett) som jag beställde i helgen kommit! Nu har jag precis gjort en kopp te som jag ska njuta av en stund innan det är dags att fortsätta packa upp och hämta mamma vid tåget. Ska försöka få till en bild senare på allt, så jag kan visa er! :)


Kurerar mig med livets dryck!


Tisdag!

Idag är jag hemma pga sjukdom, ont i kropp och hals, seg och allmänt trött och tagen. Så är hemma iallafall idag för att kurera mig i hopp om att bli pigg fort! Startar min morgon med en drink (smoothie) med banan, hallon och vanlijyoghurt! Mumsigt.


En händelserik måndag

Idag har inte måndag sätt ut som
den brukar göra, från att bruka kännas ganska trist och tung så har denna varit framförallt mycket händelserik men också väldigt mysig! Började min vecka med jobb. Efter jobbet mötte jag upp Matilda på stan för en fika/middag på Dackås innan hon skulle börja jobba, åkte senare och fixade lite inför resan. När jag kom hem så chillade jag ett tag, planerade jag med jobb framåt och fick ett efterlängtat lååångt samtal från min käre gamle vän Carro! ❤
Jag har även hunnit med att kolla på "Det Okända" där ikväll mitt sommarjobb har varit med, Sjöboa Hölick. Min bästis Annakarin även kallad "kollegan", hennes mor Sylvia och hennes bror Tommy medverkade. Shit så sjukt att se allt på tv! Där man liksom jobbar dagligen på somrarna! Själv så var jag ledig just de här dagarna allt spelades in, typiskt nog, satt kanske hade varit annorlunda om man varit där. Men knappt så dom verkar fatta de själva, att de faktiskt är med på tv! Haha :D


En typisk söndag

Är precis hemkommen från en promenad runt kära Sandvalla så nu har jag slagit mig ner i soffan, startat datorn och tänt en massa ljus. Lite kvalitetstid med sig själv är ju aldrig fel. Tänkte ta och kika på min favorit serie, den går varje dag vid lunch så jag brukar spara alla avsnitt och kolla på dem på söndagar! Myspys.


Money money

Idag har jag hängt med mammsen hela dagen. Vi har varit och kollat på kakel etc till tvättstugan, handlat mat och bara myst! Nu har jag precis beställt kläder till utlandsresan och annat fint som jag ska visa er senare då det kommit. :)
Både igår kväll och ikväll blir det lugnt hemma med familjen, det känns som om jag har en förkylning som börjar smyga sig på (igen) då jag är allmänt trött och ont i halsen av och till. Satt lika bra att vara hemma och kurera sig till kommande jobbvecka!

Hoppas du får en fin kväll tillsammans med nära och kära ❤






Lördag!


Friday!

Njuter av att det är helg efter ännu en jobbvecka på Västra skolan, att allt rullar på och livet är bara ja helt underbart! :D

Vad som händer ikväll är ännu inte skrivet i sten, kanske att det blir nåt glas vin med ett gäng tjejer eller så blir det en hemmakväll. Hmm, vet inte riktigt vad jag känner för! Nåja det återstår att se tills efter maten :)

På återseende



Alla ❤ dag

Ett puss-ägg innehållandes braiga saker, sånt som man inte har lust att köpa själv typ som krämer (fick dock ej plats i ägget, ifall ni undrar över det) masker mm! Plus en mys-middag med la familia, kunde inte ha blivit en bättre dag/kväll!

Puss på er



Lite rättvisare bild!


Resultatet av gårdagens besök!


Zebra

Idag är en onsdag, precis som alla. Den består av jobb, träningen och ska äntligen iväg o förnya mina naglar!
Längtar som en galning till helgen, ska bli skönt att bara vara dock så är jag sjukt sugen på att komma iväg för att åka slalom så får se om jag får med mig någon på det. :)

Som ni vet så prövade jag på "Mjuka fötter" för någon vecka sen och mina fötter börjar precis bli just det som det är döpt efter, mjuka. Men glömsk som jag var så glömde jag att knäppa kort på hur de såg ut före men jag har knäppt nu under tiden dock så känns de inte sådär jätte kul att lägga ut bild på det. Så får helt enkelt visa er resultatet senare utan före bild!

Nu ska jag ta och läsa ur min bok innan rasten är slut! Tjaaaråå


Lördag 9 februari - 13

Idag blev det bästaste lördagen på länge! Från början till slut, har hunnit med så mycket så känns som om den har varit super lång.

Började min morgon med att ta det lugnt framför tv'n åt frukost och bara va, där blev jag kvar fram tills att jag ätit lunch. Då jag började städa mitt rum och plocka reda på tvätt ifrån när jag tvättade hos mormor följt av en dusch. Senare kom Matilda och vi började kika på RESOR, efter någon timma blev det bokat och klart! Så i maj så sticker vi en vecka till Rhodos, Grekland :D wihoooo! Anar inte hur lycklig jag är i skäl och sinne just nu. Som jag har gått och längtat efter att få åka utomlands, till sol och bad, å nu får jag äntligen de!!! Ska försöka fixa nå bilder som jag kan lägga ut och visa er :D
Sen drog vi ner på stan och hämtade ut våra biljetter på bion å köpte godis sen slog vi oss ner i biosalongen förväntansfulla över vad vi skulle att komma se. Vi kikade på "Texas Chainsaw 3D" som helt klart var sevärd, man satt på spänn under större delen av filmen och handlingen var, tycker jag, super bra. Det som gjorde de hela bra också var att det blev mer effektfullt då det var i 3D, som pricken över i'et liksom! :)

Nu ska jag somna med ett stort leende på mina läppar, men först ska jag ta och läsa ett kapitel ur boken min! Godnatt


Snart helg!

Åh, så underbart med fredag! Idag blir det jobb till kvart i två sen så ska jag hem och duscha för att träffa Matilda. Ikväll blir det lite party hos Vikki! Ska bli super trevligt de :) mycket bra början på helgen!

Önskar er en trevlig och fin dag i detta kalla väder ❤


Onsdag!

Hej på er!
Här susar dagarna iväg, redan onsdag! Denna vecka är det jobb som gäller hela veckan, jag har fått "fasta" pass iallafall till och med näsa vecka här på Västra skolan. Vilket känns super kul och jätte skönt! Dels för att jag trivs så himla bra här och för att det är skönt att veta hur, var och när jag ska jobba. Sen så kommer det bestämmas under nästa vecka om det blir förlängt ännu längre, det beror på hur personen som jag är vikarie för!
Idag slutar jag vid tre så då så ska jag direkt åka till mormor min och tvätta, jag var dit och lämnade ett lass med tvätt igår satt skönt att jag slipper konka med det. Får vi se om det kanske blir att jag käkar middag där idag sen ikväll är det träning, spinning, som jag har längtat!

Hoppas ni får en fin dag gott folk!

PS. Carro & Rebecca, sänder extra varma kramar till er idag. Hoppas att det går bra med jobbsökandet där borta i Norge! ❤


Söndagsgöra.

Bestämde mig äntligen för att pröva mina "mjuka fötter" som jag köpte för precis ganska ett år sedan. När klockan slår åtta så är de dags att hoppa ur plastpåsarna och skölja av fötterna för då har jag haft dem i 1,5 :-) Så hoppas nu verkligen att de blir just mjuka och fina!


130203

Vi har redan klivit in i februari på det nya året. Sjukt, tyckte att det nyss var december och jul!
Idag är en helt vanlig söndag förutom att nu har även Carro flyttat till Norge, shit vad sjukt! Går inte att fatta det, inte ännu iaf men det kommer det också, precis som med Vikki och Rebecca. Tomt är det och kommer det att bli, det är ingen frågan om!
Mina planer för dagen är bara att ta det lugnt, ingen stress, bara vara. Det enda måste som jag har idag är att åka och tvätta hos mormor! Eftersom vi inte har någon tvättmaskin nu när vi gör om i tvättstugan så får det nu bli så, jobbigt men sant! Man blir då otroligt bortskämd med alla maskiner osv som man använder i vardagen, det märker man definitivt av nu.


Lördag kväll.

Det blev en super bra kväll igår! God mat och god dryck tillsammans med ett härligt gäng! Kunde inte ha önskat mig en bättre kväll, önskar att den kunde göras om igen, ville verkligen inte att den skulle ta slut när det var dags att gå hem men med tanke på att klockan var strax efter 4 på morgonen då jag började vandra hemåt med Danne och Thomas så var det liksom ändå dags att lägga sig. Man ska ju sluta när allt är på topp, eller hur? För att få perfekt avslut liksom. Tack så mycket Carro för denna fantastiska kväll! ❤


Party fredag!


RSS 2.0