Hänger i nyaste Adidasen


En dag kvar så är det helg

Kom hem från jobbet för en stund sen, underbart! Trivs hemskt bra att jobba där måste jag säga då jag jobbar med härliga människor men ibland behövs det verkligen med ett miljöombyte. Till veckan så ska jag vara på dagis hela veckan, ska bli super kul faktiskt. Trivs så himla bra i barns sällskap. :)
Idag har jag faktiskt fixat klart med mamma och pappas julklappar, spännande kommer att bli super bra, sen så har jag även beställt en julklapp till mormor men måste dock komma på någonting mer som jag ska köpa till henne ska nog ta och kika på de i helgen så jag blir klar med hennes
och resten av klapparna :)

Puss på er!


-


Tisdag 27 november

Gårdagen, usch, den var inte så rolig.. Minstingen i familjen har haft ont i magen i flera dagar så de slutade med att mamma och hon övernattade på sjukhuset inatt! Läkarna funderade på om det var någonting med blindtarmen och för att ta det osäkra före det säkra. Men idag så har hon varit mycket piggare dock fortfarande ont i magen men inte lika mycket :) skönt!
Nu längtar jag som satan till jul, inte långt kvar inte! Ska försöka bli klar me de sista julklapparna nu snart så man slipper panik handla, har nog någonting spännande på G till mammsen och pappsen iallafall!!! Kulit!!! :-)

Godnatt!




Snart är det jul igen

Grymt skönt att vakna och inte känna sig speciellt dålig idag! Har åkt hit och dit på olika affärer med mamma och shoppat lite julsaker såsom ljus å prynadssaker. Så nu är det julfint här hemma, både i mitt rum och resten av huset! Dock så har vi inte satt upp tomtar och sånt än, känns liiite väl tidigt för det, hehe. Har även hunnit med att gå på bio idag, twilight, sista delen, fan så bra den va!!!! Till och med ätit årets första julfika, det ni :-)




Kvällens

Outfit. Ska även ha på mig ett par nya klackskor som jag köpte förra helgen då jag var i Sundsvall :-)


Lördag

Tjena hallå där!

Började denna lördag med att sova ut, underbart! Följt av att äta frukost framför tv'n och efter de tog jag tag i att städa rummet som jag nyss blev färdig med. Om en stund tänkte jag hoppa in i duschen för att göra mig redo för kvällen, jag och nästan alla tjejerna ska käka middag ute på restaurang för att sen gå ut på Hogges och slå klackarna i taket! :-D

Trevlig helg


Godmorgon

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vore trött men bara att bita ihop, det är snart helg!! ;-D


Fika

Myser framför Bonde med julmurre och bulle. Så fort den kommer för säsongen blir jag fasen nästan beroende! Haha, hur kan man få ett sånt stort sug efter en dricka egentligen? :-D

Puss


Goderafton!

Magen är mätt och belåten, naglarna är fina igen och snart så ska jag hoppa in i duschen efter de kommer jag nog känna mig som en helt ny människa eller nästan iallafall! ;-) Ingen dum onsdag inte!


Måndag den 19 November 2012

Vilken måndag säger jag bara! Den har bara varit helt... Fantastisk!
Kände mig faktiskt så utvilad imorse då jag vaknade, äntligen, har sovit så dåligt och så lite under en längre period så var verkligen på tiden. Så bara att hoppas på att de håller i sig nu då! :-)

Plikten kallar,
Godnatt!



Dagens outfit


Lördag

Har precis ätit frukost framför tv'n med tända ljus, det är helg de och underbar livskvalité! Idag får jag se vad som händer och fötter, vad jag vet av med säkerhet just nu iallafall är att jag ska ligga i soffan ett tag till och bara vara. :-)

Puss


En värdefull dag! ❤❤❤

Finns inte så mycket att säga förutom att den varit super duper bra! Allt gick som de ska på jobbet, vi åkte och åt pizza på lunchen, hade skit roligt och bara skratta hela dagen lång. Sen kommer jag hem och får reda på att pappa håller på att laga plankstek till middag, mamma kommer hem och har med sig en varsin ros till oss i familjen. Ni kanske förstår, underbar dag helt enkelt! ❤




Uppfriskande promenad

Har precis kommit hem efter en promenad, skönt att jag har kommit igång med det igen efter sjukligheten. Genom att jag rör mig så pass mycket på jobbet också på dagarna då med hela kroppen så får jag nog ganska precis all den träning som man behöver liksom, det är rätt skönt. Dock skulle jag vilja köpa ett gymkort, vill gå på ett pass igen helst afro och bara köra skiten ur mig. Men eftersom jag inte vill binda mig så blire ju lite svårt plus att jag orkar inte köpa månadskort/klippkort hit och dit heller för blir ju en massa pengar de å. Därför får jag alltså nöja mig med den träning jag redan får/har så länge.
Iallafall ännu en jobbdag avverkad, fan vad glad jag är att jag har ett jobb att gå till varje dag! Varje gång det känns tungt och tanken slår "fan jag orkar inte, önskar jag kunde ligga hemma och sova hela dagen" suddar jag bort det och tänker, hur vore det om jag inte hade ett jobb? Visst har man dåliga dagar hit och dit men det är fan så mycket bättre att jobba än att ligga hemma, nu när jag var sjuk så hade jag panik över att vara hemma trots att jag var dålig. I för sig så är väl det lite väl men ni kanske fattar min poäng? Hehe. Snart kommer mamma hem från jobbet och då ska vi åka och handla grejer till tacos, mumsigt! :-D


Så sant som det är sagt!


Godnatt

Mitt rum är fortfarande så himlans varmt efter alla ljus som varit tända, ligger nu i sängen och kan inte ens ha täcket på mig för då svettas jag ihjäl! Haha. Ska kika runt lite på paddan innan jag ska sova. Så...

Nattinatti,


Just nu!


Soffhäng!

Söndag. Ligger i soffan, dricker mini cola och tittar på "Liv och död". Nöjd med att jag har haft en nykter helg, skönt för kroppen att få vila ordentligt! Idag är det ju även farsdag, så grattis till pappsen ❤ och alla andra pappor för den delen! :-)


Barnvakt.

Vad passar inte bättre än godis då framför tv'n? Mysigt!


Just nu

Sitter jag i soffan och väntar å väntar på om jag ska få någon förfrågan om att jobba... Lite drygt men vad ska man göra? Iallafall, härligt med fredag, äntligen snart helg! Borde börja bli gammal med tanke på att jag tycker att veckorna rusar bort.. Ha ha

Ha en bra dag,



Just do it!


Dackås

Nu har precis jag, Havvis å pappsen ätit tacos på Dackås så nu är vi alla så mätta så jag tror vi nästan kommer att rulla ut till bilen faktiskt!
Som sagt så blev det ju jobb på dagis idag och tro't eller ej så blev det på syrrans dagis. Blev lite orolig innan över att det kanske skulle bli "fel" osv för hennes del men det vart snarare tvärtom vilket var super kul och kändes jätte skönt! Så då var alltså första jobbdagen gjort efter introt, härligt, känner mig så himla nöjd med dagen att den blev så pass bra som den blev! :-D imorgon vet jag inte ännu vilket dagis jag hamnar utan det blir en hemlis tills imorgon bitti. Sen så är det banne mig helg och då ni, då ska jag bara njuta hela helgen lång!!!

Puss


Jobb!

Idag är det dagis som gäller, super kul! :-D just nu har jag rast i en halvtimme sen blir det lek och stoj igen!


Onsdagsmys!

Framför tv'n tillsammans med Carro :-) ❤


Sanning


Måndag

Godmorgon världen. Måndag och ny vecka, shit, ibland önskar jag att tiden inte gick så fort man hinner ju bara blunda så är helgen över... Det skulle vara bra om man kunde stanna upp ibland för att kunna få se allt svart på vitt liksom.
Tagga tagga jobb jobb!!

Ha en bra dag, ❤


-

 


Ses i dimman!


Farfar, saknar dig ❤


BURT'S BEES

Behöver någonting nytt att smörja dina torra läppar med? Då borde du pröva detta. Det ger en slags lugnande känsla när man smörjer på det och sen så luktar det mint av nå slag! Svårt att hitta nåt som både är bra och luktar gott till läpparna.


Sängläge

Precis vad som gäller nu. Dags att ladda inför imorgon dock så har jag ännu inte riiiktigt bestämt mig vad jag ska göra ännu... Hmm, svårt, blir till att sova på den saken..
Förresten måste bara jag ta och tala om att idag fick jag typ världens godaste maträtt till middag idag, pörkel och nokketli heter det, som är en ungersk maträtt! :-)

Nattinatti



Fredag

Fan vad underbart med fredag! Just nu sitter jag å käkar frukost på jobbet och längtar tills jag slutar.. Känns som en hel evighet men dagen brukar faktiskt gå rätt så fort :-)


Allmost the true story of my life!


Ny månad,

Vilket betyder nya tag och ladda till jul och nyår. Shit vad jag längtar till jul, har redan köpt julklappar fast bara en varsin till syrrorna kanske ska ta och köpa något mer till dom också, om jag hittar något bra dvs, vill inte köpa nå bara för att köpa liksom :) varför ska det alltid vara så svårt att köpa julklappar? Allra helst till mamma och pappa, har ingen aning om vad jag ska köpa till dem...

Ha en fin dag ❤


RSS 2.0