30 dec 2012

Vilken härlig söndag det blev! Idag åkte jag och Johanna till Järvsöbacken för att åka skidor, underbart, som jag längtat!!! Nästa gång vi så tänker vi dra till Hassela för att få lite variation, vi har bestämt att vi ska försöka komma iväg en par gånger iallafall denna säsong :-) När jag kom hem från Järvsö så blev det lugnt en stund sen tog ja tag i rummet, så nu är det städat för sista gången i år. Tänk att de är nyårsafton imorgon, gu så sjukt! Ser fram emot ett händelserikt 2013! :D




Dagens mysiga outfit


Annandagen 2012

Ligger nedkrupen i sängen med en bok som jag fått i julklapp, femtio nyanser av honom. Jag har hunnit med att läst två kapitel, kan inte säga att jag "fastnat" så rejält i den ännu. Alla säger ju att då man väl börjat läsa den så kan man inte slita sig, återstår se hur det blir för mig.

Igår, juldagen, blev de fest, mycket trevlig och händelserik kväll må jag säga! Det var ett tag sen jag var ut sist så va verkligen kul att kvällen blev så pass lyckad. Så jag har haft en mycket bra jul må jag säga. Julafton var verkligen super mysig, otroligt lyckad den likaså, fullt av en massa braiga klappar och trevligt sällskap!

Nu ska jag ägna mig åt boken innan det är dags att släcka lampan.



Julafton

Mätt och belåten efter julfrukosten enligt tradition framför Julkalendern med familjen :)
God jul allesammans! ❤


Rent & fräscht

Sådärja, va det städat på rummet! Nu kan jag njuta över att vara helt klar med mina måsten inför jul. Super skönt! Idag blir de en lugn och skön dag, ska käka lite lunch nu innan det är dags för att baka lite julgodis. Senare ikväll får jag se va jag hittar på med tanke på att jag börjar vid 6 imorgon bitti!

Får även ta och gratulera världens bästa Johanna som fyller år idag! Grattis igen Johannii! :-D ❤


Vackra blomma


Godnatt!

Ligger nerkrupen i sängen efter en mysig kväll hos Malin med Carro. Blev många skratt och prat om gamla minnen! Så man kan längta tillbaka när man blickar tillbaka på åren som gått, vad mycket som man gjort och varit med om men som glömts bort. Man borde ha en film på allt som har hänt! Fast man kanske inte skulle vilja blicka tillbaka på dåliga minnen men samtidigt så är de ju dom som får en att växa som människa också. I vilket fall är det så häftigt att minnen hela skapas, för varje dag som går, varje minut, sekund, timme! Även de små ögonblicken kan göra så mycket.

Imorgon är en ny dag men innan dess så ska jag sova tills jag vaknar! Åh, så skönt


Dagens


Fredag 21 december

Underbart med fredag! Det blir en kort helg, jobb på söndag igen, men va gör de när man är ledig sen igen!? :-)
Idag har jag varit iväg o fått nya fina naglar igen, super fin blev dom! Så nu är jag helt redo för jul och nyårs festligheter i både hår och naglar! Härligt

Ha en fortsatt fin dag, det ska jag iallafall! ❤


Frukost


Julklapp!

När jag vaknade imorse var jag trött... Riktigt trött, får absolut skylla mig själv då jag la mig för sent igår. Men tog mig iallafall upp och kom till jobbet och började direkt att kämpa på. Tog en rast efter några timmar för att gå och säga hej till dom i kontoret då jag kommer dit är ingen där men en massa julklappar är! Och jag får se mitt namn på en av dom, åh så glad jag blev! Hade jag inte ens haft en tanke på det då jag inte jobbat sådär jätte länge. Jag fick jätte fina knivar från Hackman, vilket var alldeles perfekt tills jag flyttar hemifrån! Skit kul! Mycket uppskattat må jag säga! :-D


121219

Tjobre!
Livet rullar på som det ska men jag kan inte annat än längta till jul. Ledighet, äta gott, sova länge, umgås med vänner och parta! :D
Har faktiskt fått en tidig julklapp av mig själv nämligen klippning, färg & braiga produkter! Vilket gör de ännu mer peppande att kämpa på nu in i det sista! :)


Kalle Anka Jul, 2012


Söndag 16 dec

Hello my friends!

Önskar jag hade fått sovit någon timme längre men icke då, lägger jag mig tidigt så vaknar jag tidigt också. Hehe. Nåväl tredje advent idag också, shit julafton närmar sig med stormsteg. Är så nöjd över att jag har hittat betydelsefulla julklappar i år! Annars så brukar jag vara ute i sista sekund och bara köpa nåt för att jag ville köpa liksom.

Igår klädde vi granen här hemma, åh, sån fin gran vi har fått, en riktig Kalle Anka gran :-D ska visa den för er senare då jag och mamma varit iväg å köpt en större stjärna till toppen!

Ha en fin dag



Friday!

Idag har jag jobbat på bruket mellan 6 och 12 sen när jag kom hem duschade jag och bytte om för att åka ned till tandläkarn (igen, va en vecka sen jag var där sist) och sen gick ja på stan en sväng med Malin. Blev faktiskt bara behövande saker som fick följa med hem idag, duktigt!! Två par nästan likadana svarta byxor, bara för att dom är så jävla skön plus att de va procent på dom idag vilket gjorde de utmärkt att äntligen köpa nya och sen tre par trosor :-)


Bedtime

Älskar doften av nytvättade sängkläder och att vara nyduschad då det är dags att sova! Fredag imorgon, så underbart, väl välkommen som vanligt :-)

Godnatt ❤


13, dec, 2012

Lucia vare ja. Har kikat på båda mina små systrars luciatåg idag, snacka om julkänsla! Super mysigt :-)


Morning


Kurerar mig



Texten säger allt

Låt oss blicka tillbaka till sommaren 2012. Närmare bestämt en varm sommardag i Augusti då jag trodde att mitt hjärta skulle brista, att jag skulle förlora mitt livs bästa vän. Min mormor fick beskedet, "du har cancer".
Jag jobbade just den här dagen då mormor hade sitt första besök på sjukhuset, mamma följde med henne så det kändes tryggt trots att jag inte var med vid hennes sida. Jag och mamma bestämde att jag skulle inget få veta förens jag slutat jobba och kommit hem, jobbade kväll så det blev en lång väntan. Då jag kom hem så tog mamma
mig i handen och sa nåt i stil med att: du Linnea, mormor har livmoderhalscancer den elakare sorten och den har spridit sig. Jag kände mig helt tom inombords, helt maktlös, tankarna svischade förbi. Nu är det kört tänkte jag, jag kommer att förlora min bästa vän. Dagarna gick och tankarna var överallt, jag jobbade och livet rullade på trots att inombords kände jag mig så jävla tom, bara helt fruktansvärt tom. Det var dags för mormors besök återigen för att höra hur det skulle planeras framåt med hennes liv, läkarna skulle alltså avgöra, hur mormors 89 åriga liv skulle avslutas eller fortsätta. Doktorerna gav mormor hopp, genom att hon hade så pass bra värden (som en 20år yngre människa) så hade de bestämt sig för att, hon ska bli frisk. I slutet av augusti så stod mormors taxi utanför hennes port som skulle ta henne till Örebro där läkarna försäkrade henne om att hon skulle få bästa möjliga vård. Vid den här tiden fick jag hopp igen, jag kände mig otroligt trygg och lugn. Jag kände på mig, det här ska hon bara klara. Vi kramades sa hejdå det var det sista jag såg av henne på flera månader. Vi hördes av flera gånger i veckan. Hon blev tröttare och tröttare av all strålning, hon började äta i sin säng. Tidigare älskade hon att sitta i matsalen för att träffa andra människor men nu orkade hon inte. Jag intalade både mig och henne själv att det kommer att bli bättre, du kommer att bli frisk. Jag bara kände det på mig, hon är en seg och envis gammal kvinna. Månaderna gick och efter 36 strålningar så var hon redo att åka hem, cancern var just då borta. Just då i det läget visste jag att jag hade haft rätt. Återbesöket gick av stapeln för en vecka sedan, förra måndagen, då hon fick sin friskförklaring. Gissa om jag var lyckligast i världen då hon ringde och gav mig det beskedet som jag har väntat på sedan i somras. ❤

Varför jag vill dela med mig av det här är för att många även jag tar så mycket här i livet föregivet. Ibland kanske man borde stanna upp och se på vad man har istället för på vad man inte har. Värdera det du har högt och framförallt att du är frisk.

Fuck cancer



Måndag 10 dec 2012

Äntligen, de va tamme fasen på tiden att blogg-appen fungerar igen!! Haha, man blir ju lätt "beroende" må jag säga.

Sedan sist vi hördes så har det hänt en del jag har hängt med Carro, gått på stan (utan att handla nåt, vilket är sjukt bra för att vara mig) och bakat en massa gött fick dock bara en bild på pepparkakorna.

Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare, men i somras så började jag att rensa lite här och där bland mina ägodelar för jag bestämde mig för att jag ville få bort en massa saker som bara ligger så jag knäppte kort på de jag ville sälja och la ut på internet. Det var mestadels kläder men även skor och väskor. Senast i förra veckan så sålde jag iväg två par skor till en tant och ett par täckbyxor till min gode vän Carro. Allt som allt är jag just nu uppe i 1300kr, tänk vad sjukt? Allt som jag nu har fått pengar för har annars bara legat och samlat på sig damm. Visserligen så hade jag sparat en massa mer pengar om jag aldrig ens köpt alla dessa "onödiga" saker därför så ska jag nu i fortsättningen bättra mig massor på den fronten. Inte små handla hit och dit, man kan inte köpa allt här i världen. Ofta kan jag köpa saker bara för att.. Inte för att jag behöver det eller absolut absolut verkligen vill ha det. Tröttsamt! Jag har massor av mer saker som jag ska göra mig av med så småningom, så jag kommer att berätta för er senare hur det ser ut. Så var det med den saken, nu vet ni de å, om ni inte redan visste det.

Idag har jag jobbat ett skönt pass, 6-12, perfekt, lagomt trött när man kommer hem. Jag har sån tur att jag ska fortsätta med det nu tills det blir ledighet inför jul och nyår. Är så himla glad att jag slipper jobba då dock så ska jag jobba dagen före julafton men då är jag iallafall "klar" med jobbandet före jul liksom. Och det mesta är klart med julklapparna, julpyntet och bakningen. Så det gör mig ingenting! :-)

Nu ska jag kurera mig i soffan, ska försöka ta mig någonting att äta, har inte ätit någon lunch och är heller inte varken sugen eller hungrig. Typiskt, att man ska gå och bli sjuk nu i dessa tider. Leds jag blir!


Tandläkaren

För sista gången gratis i hela mitt liv..... Usch, jag börjar bli gammal dessutom ska det förmodligen kosta mig en massa pengar framåt i livet....! Känns nästan som en käftsmäll faktiskt. Så idag blev det en ledig dag just med tanke på att jag skulle hit men även på lite andra ställen som man behöver gå till iblanda.


Godmorgon torsdag!

Vad passar inte bättre en sovmorgon som denna än frukost framför tv'n. Myser till tusen kan jag säga!


Njuter

Ska bli så himla underbart och börja vid ett imorgon, så lång sovmorgon har jag aldrig haft när jag jobbat vilket känns mycket lyxigt! :-)


Onsdag 5 december 2012

Idag är jag inte alls lika trött som jag var igår, inte så konstigt heller med tanke på att det blev ett kortare jobbpass idag. Och imorgon blir de ett ännu kortare, bara tre timmar, haha sjukt, tur de är på sandvalla så de är bara och gå dit! Skit kul att komma tillbaka dit man en gång suttit som liten och väntat på att ens föräldrar ska hämta en på fritids. Vem kunde liksom tro att man senare i livet skulle sitta där igen men då som fröken? :)




Trött

Efter en dag fyllt med nya intryck och nya möten med människor. Men kul har det absolut varit! Nu ska jag ta och kika på Julkalendern om ögonen tillåter det, godnatt med er ❤




-


Pink!

Äntligen, har det blivit väder för att använda min nya jacka, fungerade utmärkt att ha den på sig under promenaden!


Måndag

Ligger nerbäddad i soffan framför tv'n med min lilla prinsessa, vi ska kika på Julkalendern som börjar om några minuter :-) idag har vi haft mycket tid tillsammans sen vi kom hem från dagis, myspys!! ❤




Ett av gårdagens inköp

Den här super sköna tröjan fyndade jag faktiskt igår på H&M för 99kr finns även i grått och vitt :-)


Nu har vi jul i vårt hus

Första advent. Massor av snö och iskallt ute, precis som det ska va! Idag har jag och mammsen pyntat här hemma så nu har vi inte bara julstjänor och ljus utan även tomtar och änglar. Julen är helt underbar! :-)



Framför årets första julkalender


Lördag 1 december

Idag blev det en trip ner på stan med Malin å Johanna för att kika lite och käka lunch :-) jag hittade lite fint faktiskt som jag kan visa er senare.
Hur min kväll ser ut är ännu lite oklart, slutar kanske med en kväll hemma men vem vet!

Puss


December 2012


Snökaos!!!

Ligger äntligen nerkrupen i min ny bäddade säng. Fy vilken dag det har varit pga vädret, snökaos överallt tamme fanken! Tog kanske en halvtimme att ta sig hemifrån till jobbet som vanligtvis tar en kvart och själva resan för att komma dit var inte speciellt kul usch fy fasen för att vara tvungen att ge sig ut i sånt här väder! Tur det är lördag imorgon dock så ska jag ge mig ut i kaoset imorgon också men då är det iallafall inom stan.

Kvällen spenderades med Malin & Johanna vi har kikat på tv, ätit massa onyttigt och pratat, super mysig fredag måste jag säga! Vi hade funderingar på om vi skulle ha gått ut ikväll då Maskinen spelar men vi bestämde oss för att strunta i de och tur va väl de, hur skulle man ta sig hem i detta väder? Nä, stackars dom som ska ta sig hem inatt.

Med detta sagt så säger jag godnatt ❤


RSS 2.0