Trettioförsta januari

Idag är de jobb som gäller, på västra skolan, första gången jag är här och jag trivs redan som fisken i vattnet!     Jag hade tänkt att jag skulle vara ledig imorgon med tanke på att det är en del som jag är tvungen att hinna med under dagen innan det är dags att bege sig till Carro, men de frågade mig speciellt om jag kunde jobba imorgon så då hade jag inte hjärta till att tacka nej och sen var det så bra tider också satt jag hinner bra ändå när jag slutat! :-)

Nu längtar jag som bara den tills imorgon, ska bli superkul med fest hos Carro. God mat, gott att dricka och goda fina vänner! Det kan inte bli bättre helt enkelt! ❤

Ha en fortsatt bra dag!

 


Crazy about these books!


Onsdag

Haft en super mysig dag idag tillsammans med Carro ❤ vi har kikat lite på stan samt ätit lunch!
Det blev en heldag satt när jag kom hem hann jag sitta på rumpan någon halvtimme innan de va dags att bege sig för att avklara ett spinnigpass, nu är jag sjukt slut må jag säga, körde på rätt så bra idag, jag trappar upp mig för varje gång så nästa gång blir det ännu mera spinn ;)
Nä nu har jag käkat min middag/kvällsfika satt de är dags att hoppa i sängen å börja lästa den andra boken av tre "50 nyanser av mörker", sweeet!

Puss och godnatt ❤


Tisdag

Precis laddat upp inför ett träningspass på 1,5h - Wraps med chillifräst kyckling, mumma så gött det är alltså, mycket mycket godare än tacos! Mmm

Godkväll folket ❤

 


Måndag morgon.

Idag är jag tröttare än tröttast.. Vilket jag bara har mig själv att skylla för, kom i säng alldeles för sent. Allt blev bara så stressigt igår, jag fick åka och storhandla åt mamma som höll på att städa efter alla gubbar som håller på att bygga hemma hos oss satt det blev inte middag förrens sent! Och sen så ville jag hinna träffa Rebecca som sticker till Norge inatt, usch det var liksom nästan sorgligt på nåt vis att säga hejdå. Klart att vi kommer höras men vi kommer ju inte ses förrens i påsk!? Carro åker på lördag, så henne hinner jag rå om lite till <3

I lördags så blev det shopping på stan med mammsen, så mysigt, och även käk på medelhavskällaren! På kvällen blev det lugnt hemma med familjen, vi åt räkor och kollade på Hamiltion 2. Shit, vilken bra film! Så otroligt mycket bättre än den första :-)

Hoppas alla får en bra dag på jobbet/skolan eller vad du nu har för dig ❤


130126 - Lördag

Igår kväll blev de fredagsmys med tv, film och godis med Carro och Johanna. Och som vanligt mycket prat och skratt
<3

Har börjat denna lördag med att sova ut och bara latat mig framför tv'n! Älskar't!
Vad som händer mer under dagen får jag se, tänker ta den precis som den kommer :)

Även att finaste Matilda fyller hela 20år idag, grattis åter igen gumman :D ❤

Trevlig helg!


Godnatt med er!

Ligger äntligen utslagen i sängen efter en dag av jobb och träning. Dag 1 av 2 med jobb denna vecka är avklarat, morgondagen återstår sen så tar jag helg!
Någonting som är väldigt knepigt, nu när de verkligen är på gång att mitt rum ska få en makeover, så börjar jag typ ångra mig? Eller? Jag älskar verkligen mitt svarta, gröna och vita rum! Såhär får jag ju bara inte känna....

Nattinatt. ❤


130123 - onsdag

Denna dag har jag spenderat tillsammans med Carro, en fika på stan och lite rännande i affärer. ❤ Jag kikade av en händelse in i en butik och såg en lika kniv som jag fick av mamma fast matkniv, så då var jag tvungen att köpa den. Även fast jag inte tycker om att köpa saker själv till mitt framtida hem så är de ju super kul att ha sånna fina knivar och att dom är i rosa gör ju saken absolut inte sämre ;-)

Om ett tag blir de träning, spinnig, ska bli skönt men vissa dagar känns det bara så tungt innan man kommit dit! Men bara å taggaaaa


Rosa ❤

Som ni kanske vet så ÄLSKAR jag rosa, satt ni ska bara veta hur lycklig jag blev igår då mamma kom hem med en present till mig - en rosa brödkniv, hur snygg som helst! Super kul att ha sen när jag förflyttar mig till mitt egna boende :D


Chillar

Framför tv'n i väntan på att min motorvärmare ska bli varm satt jag kan åka och plocka upp Carro!

Ha en fin kväll, det ska jag iallafall ha ❤


Promenix!

Trotsade träningsvärken efter gårdagens skivstångspass och begav mig på en uppfriskande promenad, ljuvligt! Ska strax byta om tänkte jag eller så ska jag behålla dessa kläder på ifall det blir en till promenad senare med Johanna!
Ikväll blir de nog till att hänga med Carro och Rebecca men vad vi ska hitta på är den stora frågan? :)



130122 - tisdag

Två dagar av veckan är gjord. Otroligt att varje vecka, dag, timme, minut och sekund går så himla fort!
Idag har jag beställt både nya tapeter och soffa, spännande, vi kände att det var dags för förändring här hemma och göra klart det som inte är klart såsom tvättstugan tex. Drygt innan de är klart men jäklar va bra det kommer att bli allting! Ut med det gamla och in med det nya, super bra början på det nya året :D


Söndag

Hej på er!
Efter många om och men så slutade med att jag och Johanna blev nykter igår vilket kändes som ett bra beslut för vi hade det jäkligt trevligt ändå! Kändes till och med ännu mer värt de när jag vaknade icke bakis, jag har hunnit med att städa rummet, tvättat och tagit en promenad med Johanna. Najs! Imorgon ser jag fram emot en ledig dag, hur det ser ut resten av veckan får jag se.

Hej så länge ❤


Friday

Hej på er! Äntligen så blev det väl helg, inte en dag för sent må jag säga. Efter dagens jobbpass så åkte jag och hämta Havvis, åkte hem en sväng sen bar de av till Buspalatset med Malin och Adrian. Mysigt! Efteråt var det dags att köpa present för lillan ska ju på kalas hos en dagis kompis imorgon, vi skulle ju även köpa lite fredags-godis. <3
Kvällen spenderades med Malin och Carro hemma hos Malin framför tv'n, kom precis nästan hem så nu ligger jag nedbäddad i sängen taggad inför morgondagens alla händelser!
Puss


Jobbelijobb!

Just nu har jag lunch/rast och har därmed om någon timme avverkat klart dagens pass på Håsta skola, sen börjar det andra passet vid två på förskola. Skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar till helgen, för satan vad jag längtar dit just nu! På lördag blir det fest hos Matilda med mat och dryck, det ska bli super skoj!

Ha en fortsatt fin dag ❤


Vilka dagar!

Att jag skulle agera "lärare" i tisdags när jag kom till Håsta skolan hade jag aldrig kunnat drömma om. Fick veta på morgonen när jag kom dit att jag skulle ha först femmorna och sen fyrorna efter lunch. Idag har jag haft sexorna, som jag även ska ha på fredag. Imorgon ska jag först vara med treorna och sen så när jag slutat där ska jag åka iväg och jobba på Åviks dagis, å där har jag varit förr och trivs jätte bra!
En sak är säker när man jobbar som "lärare" så blir man sjukt mycket tröttare än va man blir när man jobbar på dagis/fritids så nu blir de vila ett tag till framför tv'n innan de är dags att sticka på träning! :)


White as snow


Myspys!

Har precis hoppat i min mysigaste pyjamas plus underbara tjockstrumpor som jag fick i julklapp! Ikväll är jag redo tidigt och ska verkligen komma i säng i bra tid också, de är på tiden nu!


Resultatet av dagens besök

Idag fick de bli vitt i större och mindre glitter som skimrar i en massa olika färger, blev nästan precis som första gången då jag började göra naglar! Färgen är inte så utstickande men väldigt snygg och fräsch! :)
Annars då, idag har jag varit ledig pga förkylningen men har blivit mycket bättre så imorgon är de back to work. Ska vara på Håsta skolan imorgon, i klass 5, ska bli spännande att jobba med så pass stora barn!
Blev ingen träning idag så hoppas på att de går att köra imorgon, vill inte köra igång för tidigt heller med tanke på att det sätter sina spår i kroppen inför framtiden..


Time to go

Dags att åka iväg o förnya naglarna, ska bli skönt för de har blivit så pass långa nu trots att jag valde att ha dom kort för fyra veckor sedan. Så just i det här fallet så är det irriterande att ha naglar som växer som ogräs och i andra fall inte. Vad det blir den här gången återstår att se!


Sweet dreams ❤

Gått och dragit på mig en jädrans förkylning nu igen... Det suger, hoppas att jag blir frisk fort som attan, helst nyss. Iallafall tills på måndag för då är det dags för träning igen!
Helgen springer som vanligt iväg fort som attan, redan söndag imorgon. Ikväll blev de lite mys hemma hos Viktoria med film och götta, var hemma i tid men ligger ändå i sängen för sent men de är ju så mysigt att vara uppe länge när de är helg, när man inte måste gå och lägga sig tidigt liksom. Men nu, lite läsning, sen sova.

Nattinatti på er ❤


Tors, jobb å spinning

Vilken dag! Den började halv 6 imorse med dusch och frukost sen begav jag mig till Malsta, inte så fullt nervös som jag trodde jag skulle vara, dagen rullade på och jag har trivts sjukt bra! Ska bli jätte kul att jobba där imorgon också! Efter jobbet hämtade jag min lilla prinsessa, åkte hem å värme lite käk sen drog jag på spinnig. Andra passet i hela mitt liv och jävlar vad jag börjar gilla de! Sjukt skönt och roligt, så kommer absolut att bli fler pass!! Måste även tillägga att jag hade på mig min nyaste sport-topp på passet, är lätt den skönaste jag har :D


Godkväll med er ❤

 


130109

Ligger just nu i soffan och läser boken (50 nyanser av honom), som jag i början inte blev så speciellt förtjust i, men nu är jag verkligen fast! Jag har inte alls många kapitel kvar alls, så fort jag läst klart den så kommer jag direkt köpa den andra boken, utan tvekan!
Så här kommer jag att ligga tills klockan 9 då de blir bra på tv för sen är det läggdags! Imorgon och likaså på fredag vankas jobb på Malsta, först på skolan och sen på fritids, jag ska vara assistent åt en person. Vilket känns både super spännande men samtidigt väldigt läskigt eftersom jag aldrig jobbat så förr men jag tror och hoppas på att de kommer gå sjukt bra, annars hade dom nog inte frågat mig om de inte trodde på det liksom å bara de ger ju mig en positiv kick! Så let's go!

Puss så länge ❤


Bilder från det senaste


Söndag 6 januari 2013

Tjena mittbena!
Nu var det ett tag sen vi hördes. Och vad har hänt sen sist då? Jag har börjat träna på Friskis och Svettis, tagit bort julen och köpt en massa nytt till mitt rum så nu är de både vårigt/somrigt här! Super fint blev de! Slutligen igår så började jag kvällen med middag hos min morbror och moster, super gott och mysigt. Sen kom Matilda å Carro och hämtade mig där, vi åkte till Bella som hade 20års fest, där började vi vår partykväll som sen slutade på Hogges. Vilket jag är så himla glad för, för jag hade så sjukt kul! Minns inte sist jag hade så fruktansvärt kul ute på krogen! Å idag blev de bakis mat, pizza, shit vad jag ångrar mig dels för att de är fan dyrt men även så sjuuukt fett! Nä nu blire jävlar anamma skärpning. Just nu avnjuter jag ett glas vatten med is och lime istället för cola eller julmust som jag levt på nu under julen!
Imorgon är jag ledig sen så börjar allvaret på tisdag med jobb på dagis efter en lång och välbehövlig ledighet, det ska faktiskt bli skönt att komma in i rutiner igen å tjäna pengar! En liten inkomst bör man ju ha varje månad även fast man bor hemma och betalar i princip ingenting för nåt. Man har ju trots allt räkningar och sen vill man kunna ha och röra sig med också såklart!

Puss ❤


God fortsättning på er!


1 januari 2013


RSS 2.0