Påsk!

Påsken lider mot sitt slut och jag måste säga att jag har haft en fantastiskt bra sådan! Tillsammans med vänner och familj ❤ hur mysigt som helst. Jag har gjort lite collage med bilder från långfredagen som jag lägger upp nedan åt er!
Äntligen så är mitt rum färdig tapetserat och inatt så sov jag här för första gången. Det är hur fint som helst! Nu börjar bara det svåra med inredningen, men ack så roligt :)
Så skönt att vara ledig imorgon hörreni, en extra söndag kan man säga. För det första ska jag njuta av att kunna sova ut och sen vette tusan vad som händer! Godnatt med er.


Renoveringen

Jag kom ju på att jag glömt bort att berätta för er att tapetsering osv har börjats i mitt rum! Underbart! Så under tiden bor jag i minsta syrras rum, hon som fått det super fint här på sina väggar som ni ser. När jag flyttat in i mitt rum så ska det få inredas här så hon kan få flytta in igen, kommer bli super bra allting hörreni! Både mitt rum och tvättstugan kommer att bli klar nu till veckan, kommer att bli super bra detta, som jag längtar! :D


Slut på det roliga

Ja hörreni de va denna helg det!
Idag är jag tröttare än tröttast vaknade så pass sent att hela dagen flugit bort, låg kvar i sängen och kikade serier. Mysigt ändå ju. Kört på en 2 dagars så inte undra på att man är trött då jag inte sovit ordentligt på hela helgen. Och de i kombination med alkohol så kan man ju inte bli annat än trött! Men trevligt har det absolut varit, så de va lätt värt de, framförallt på tiden få att umgås med Rebecca igen nu när hon är hemma ifrån Norge en sväng :D <3 tack för en trevlig helg!!

Puss&Kram


Äntligen fredag!

Fredag är lätt den bästa dagen på hela veckan! Äntligen. När klockan ringde halv sex imorse kändes det tungt att kliva upp men nu har jag redan hunnit jobba i tre timmar och fyra återstår sen är det banne mig helg! Underbart. Dock är min förkylning fortfarande kvar och spökar så jag hoppas den blir kvitt i helgen så jag kan få träna nästa vecka!

Trevlig helg med er ❤


Wihooo


130319

Godkväll på er vänner!
Här är de halsont och lite snorigt som gäller men lika gla är jag för de eller ja nästan iallafall, lever på Ipren och Alvedon vilket gör att jag orkar med att jobba! Dock ingen träning nurå ännu denna vecka, hoppas att jag kan komma iväg i slutet då iallafall.
Idag har jag varit och jobbat ända borta i Njutånger, va händelserikt de å, de är ju en bit hemifrån ändå men jobbar ju mestadels i stan annars så kan vara kul att komma iväg utanför ibland också :)

Nu ska jag ta och kurera mig med lite favorit serier och vatten i hopp om att bli piggare tills imorgon då ett jobbpass på 10h väntar.

Puss


Bildcollage, senaste nytt.


Måndag

Ännu en ny vecka. Här hemma börjar det bli sjukstuga återigen, systrarna mina är riktigt dunder förkylda och jag, ja jag har mått hit och dit sen igår. Just nu är jag lite piggare än vad jag har varit men det kanske är alvedonen som talar. Måtte jag må bra imorgon alltså!

Godnatt med er ❤


Träningsdags och en glad tjej!

Men tjenare bloggen och fredag.
Först och främst fyller bästaste Rebecca hela 20 år idag, grattis återigen min vän! :-D ❤
Sen så har jag haft en underbar jobb-vecka på ett dagis i Forsa, kom dit och hade aldrig varit där förr, var meningen från början att jag skulle vara en dag men blev kvar veckan ut! Nu sitter jag och väntar på att jag ska åka och plocka upp Johanna för att dra vidare på träning, wihoo! Vi ska pröva på ett "Melodifestivalpass", spännande.

Ha de gött, vi hörs vidare! ❤


Pöss på er!


Godnatt!

Att sitta på hästryggen igen efter så många år var helt... Underbart! Så himla mysigt att komma iväg sådär en stund, bara skumpa fram och tillbaka i sadeln, prata och drömma sig bort. Det var absolut inte sista gången! Nu är jag så sjukt trött, kommer att slockna fortare än fortast.
Sweet dreams ❤


130312

Ligger typ lite halvt utslagen i soffan efter ett jobbpass på knappt 9h och väntar på mat, kycklinggratäng, mumsfillibabba! Efter maten ska jag ta och plocka upp kollegan min för då ska vi ge oss ut till stallet för att rida. Rida? Shit, jag har inte ridit på flera år, så detta kan bli riktigt spännande faktiskt. Haha. Uppdaterar er senare om hur det gick för oss (mig). :D


Gårdagen och idag.

Myser. Det är söndag, tar det lugnt idag och bara är. Vi håller på att dona här hemma med nytt som vi köpt till de rum vi gjort om osv, super kul med nytt och framförallt att få inreda! Nu längtar jag som en tok tills allt blir klart. Ska bli så härligt att även mitt rum kommer bli ljust och fräscht.

Igår var jag först på Ikea hela dagen med mammsen sen när jag kom hem var det bara att byta om, drog vidare till Ak. Vi tog nåt glas vin sen var det dags för personalfest på "The Bell", det var mycket trevligt dock ingen mat som direkt föll mig i smaken iallafall inte den maten som jag hade valt, så vet inte om jag kommer att gå dit något mer just för att äta. Men det är rätt så trevligt att sitta där för att umgås och ta något glas, så det kan nog tänkas. Vi drog vidare ut på Hogges innan elva, hade stora förväntningar på kvällen då jag hade sån otroligt bra kväll förra helgen vilket kanske inte var så himla bra, det blev ingen kväll att jämföra med förra helgen. Visst det var helt OK men kommer inte alls i närheten. Så hade jag fått gjort det ogjort hade jag hoppat över utgången, men sånt kan man ju aldrig veta i förväg. :) hehe.
(Glömde dock att knäppa kort på varmrätten)



Direkt från sängen!

Men så super goda våra (mina och H's) muffins blev! Gjorde efter mitt vanliga recept, kladdkakemuffins, sen la vi i halvor av dumlekolor i varje muffins. Kul att experimentera lite ibland också!

Galet med fredag imorgon, först blir det ett jobbpass fram till två sen tar jag helg. Det ska jag fira med en fika tillsammans med en efterlängtad vän, efter det vidare mot träning.
Ser sjukt mycket fram emot denna helg, den kommer att bli händelserik.

Puss och kram.


Bakat och snart klart att äta!


Onsdag!

Trött. Det är bara förnamnet. Min dag började strax före 05:00 imorse, när man kliver upp då känns det som att det fortfarande är natt eller att man nyss har gått och lagt sig. Men det kändes helt OK att komma upp trots allt, faktiskt! Taggar till nästa vecka då jag börjar vid sex varje dag. Imorgon och på fredag får jag iallafall sovmorgon då jag börjar jobba strax innan 8, så otroligt najs!

Liten update om min träning. Jag tränar och ligger i minst flera gånger i veckan samt varierar det med promenader. Så himla gött att jag fått ett flow i träningen, precis som det ska vara eller om jag säger precis som jag vill att det ska vara för mig, för min del. Spinnig är någonting jag numera brinner för, från att vara fruktansvärt skeptisk och inte vilja pröva det så är jag nu helt fullkomligt galen i det!!! Just go for it liksom. Kämpa.

Nu är det dags att slå ihop de små blå då det är en dag imorgon också. Godnatt med er.



Dagens visdom.


Party!


Uppdate från soffan.

Igår kväll blev det nåt glas på The Bell och Manis med trevligt sällskap! Trots att det var hur lugnt som helst för min del så kände jag av att jag hade druckit igår då jag vaknade imorse, säkerligen för att det var så längesen jag drack överhuvudtaget. Men efter jag fått i mig något att äta så blev de super! Nu är det bara att tagga om för ikväll blir det utgång :)


Kvällens outfit!

Hittat mig den perfektaste koftan jag alltid har önskat mig, svart stickad och lång :D


Godförmiddag fredag.

Började min morgon med att tvätta och städa åt mamma och pappa bara fatt jag är ledig och så himla snäll *fniss*. Bestämde mig för att ta en promenad innan jag skulle äta frukost, då jag under tiden pratade med min älskade mormor! Blev en sväng in på affären på hemvägen också då jag köpte yoghurt till frukosten och blommor till både mormor och mamma, känner mig allt bra snäll idag måste jag då säga. Hehe!


RSS 2.0