En vecka sen sist

Ja va härligt hörreni! Äntligen fredag igen. Och ännu en arbetsvecka är gjord. Härligt! På vägen hem från jobbet idag så blev det ett samtal med Johanna som blev över en timma långt ❤

Annars då. Räknar just nu ner dagarna. Varför då tänker ni? Jo fatt i början av oktober så åker jag och Caroline (en barndomsvän) ner till Thailand Phi Phi Island för att semestra där i sex månader. Idag var jag och hämtade ut vårt visum vilket gjorde det ännu mera svart på vitt! Nu har vi fixat nytt pass, visum och bokat biljetter. Vad sjukt! Nåt som kanske någon gång var en dröm är nu verklighet, Thailand om 35 dagar så kommer vi. Läskigt men en jävligt häftig känsla!

Nu har mamma precis kommit innan för dörren och det är dags för käk, idag blir det ungersk mat, jävlar vad gött! Vilken grym start på helgen säger jag bara.


FRIDAY!

Äntligen fredag igen! Underbart men innan helgen börjar så ska jag avverka mitt dagen till ära 10h pass, vilket faktiskt inte känns så tokigt. Tiden har gått riktigt fort, bara några timmar kvar nu :) och så äre ju så kul när man trivs så sjukt bra måste jag även tillägga!

Ikväll blir det fredagsmys av nåt slag tillsammans med girlsen, finfina fredag.

Have a nice day!


130818

Söndag. Igen? Va ju nyss fredag för tusan gubbar! Kommer aldrig aldrig sluta förvånas över att helgen är över så snabbt. Nåja denna helg har jag haft en riktigt hemma helg. Massor av mys med familjen och god mat, riktigt härligt. Sånna här dagar och tillfällen värderar jag högt ❤

Just nu ligger jag i soffan och kikar tv, blir ingen sen kväll ikväll då jag börjar tidigt imorgon likaså resten av veckan. Väldigt tungt såhär innan men när man kommit till mitten av veckan så brukar det ju gå rätt så bra och snabbt ändå.

 

bye

 


Fredag.

Underbara dag. Världsbäst. Vilken varm dag det varit, imorse när jag skulle åka till jobbet så va de endast 8 grader vilket gjorde att jag trodde att det skulle bli kallt idag därför klädde jag mig efter vädret och ja va ska jag säga, alldeles för varmt. Men gick ju de å! Hehe. På vägen till jobbet gjorde jag ett stopp hemma hos Johanna för att säga hejdå en sista gång, då hon flyttar till Göteborg idag för att plugga. Åh världens bästa Johanna vad jag kommer att sakna dig! ❤ Tur att du bara är ett samtal bort iallafall!
Annars då livet rullar på och det känns bara så sjukt bra just nu. Puss på livet!


Godnatt!

Kommer inte ens ihåg senast jag låg i sängen såhär "tidigt", skönt. Läsa lite och sen släcka lampan. Ny dag imorgon och nya tag!


Dagens!


Söndag

Vilken härlig helg det varit! I fredags blev det mys hos Malin med en massa götta. Lördagen började med ett möte som var väldigt givande, efter det, direkt ut till Hölick för att gratta Annakarin och sen vidare mot stan och Johanna där vi drack och åt gött. Det blev en riktigt bra kväll, som vanligt så styrde kvällen mot Hogges men vet ni va? Jag hade så jävla kul så de är inte sant! Dansade och sjöng så svetten bara rann, haha. Men de va min sista kväll med alkohol på ett tag iallafall, nu ser jag fram emot några vita helger. Trotsade herr bakis idag och städat rummet och tvättat, riktigt najs, då behöver jag inte tänka på det på tisdag då jag är ledig! Guldvärt.




Rosa ❤

Idag bar jag en rosa super fin och super skööön (stort plus) klänning från Peak och rosa med hög sula fr converse.


130808

Torsdag, en ledig dag, det har varit så välbehövligt. Umgåtts med mamma uträttat en massa ärenden mm. Dagens middag blev på 49an, tre rätters, gu så j*vla gött de e där alltså!

Annars då, har jag nog jobbat det sista ute på Sjöboa, får se om de kanske hinner bli nån mer dag innan sommarn är slut annars så får jag tacka för dessa 4 somrar!

Imorgon väntas jobb på västra skolan, ska bli super skoj att komma tillbaka, nu va det flera månader sen sist och ett helt sommarlov har typ gått. Där blir jag kvar till och med nästa vecka, vad som händer sen, det ska bli spännande. Och återstår att se! Känns som de är mycket på G nu i livet. Det känns riktigt kul!

Puss och godnatt.


Lite av det senaste 🌸


"Sempre Vicino"


Svensk sommar!

Egen plockade hallon, barbent till en kjol och barfota i ett par fina träskor, de är vad jag kallar svensk sommar det!
Puss på det.




RSS 2.0